Reflexologi Massage

Antistress Reflexologi-zonterapimassage 60/45/ 30 min.

 

En reflexologi behandling på ryggen, nacke och axlar. Här får din rygg, nacke och axlar en zonterapi massage i en lugn och skön miljö med levande ljus och avslappande musik. Massagen mjukar upp musklerna, ökar blodcirculationen och det ger en bra avstressande effekt.

 

60 minuter 995 Kr Kampanj Pris 600 Kr (Mån-fre)

 

45 minuter 750 Kr Kampanj Pris 500 Kr (Mån-fre)

 

30 minuter 520 Kr Kampanj Pris 400 Kr (Mån-fre)

 

Kampanj Pris! gäller ej till actiway eller friskvårdchecken läs mer

 

Reflexologi

Zonterapi

 

Behandlingstid

30 minuter

45 minuter

60 minuter

Dagstid (Mån-Fre)

450 kr

550 kr

650 kr

Kl. 10:00-17:00

Boka

Boka

Boka

 

 

 

 

 

Kvällstid (Mån-Fre)

 

 

 

Kl. 18:00-20:00

 

 

 

Lör-Heldag

550 kr

750 kr

850 kr

Kl. 10.00-20.00

Boka

Boka

Boka

 

 

 

 

Reflexologi Terapi

Zonterapi massage kan vara en djupt avslappnande och terapeutisk modalitet för dem som lider av plantar fasciit, fotledsskador eller till och med vardagliga arbete och lek.

 

På Palace Spa, kommer din massageterapeut tillämpa traditionella svenska och sport massage tekniker till foten, vaden och låret. Detta kommer inte bara att hjälpa till att lindra tå smärta, fotled smärta, plantar fasciit och vanligaste formerna av artrit, men kan också minska stress och ångest i hela kroppen. Dessutom kan en mängd olika sträckor vara till nytta. Med smärta och känslighet i foten, hälen och kalv områden, se till att kommunicera dina smärta nivåer med din massageterapeut under behandlingen. Det är också en bra idé att vila efter att ha fått zonterapi massage.

 

Om du gillar de terapeutiska fördelarna av mul Zonterapi massage, ska du veta att förmånerna förvärras när den används som en frekvent behandling. Ju mer du går, desto friskare du känner.

 

Några av fördelarna med zonterapi inkluderar dess förmåga att stimulera nervfunktion, ökar energi, ökar cirkulationen, inducerar ett djupt tillstånd av avslappning, eliminerar gifter, stimulerar det centrala nervsystemet, förhindrar migrän, rensar upp urinvägsförhållanden, påskyndar återhämtningen efter skada eller kirurgi, hjälper till att lindra sömnstörningar, minskar depression och lindrar smärta. Dessutom kan det hjälpa till att lindra behandling av olika cancer och även hjälper till att lugna smärtor av graviditeten, även de som uppträder efter det att barnet är fött.

 

Fördelar med Zonterapi

 

Nervfunktion: Som våra kroppar ålder, våra nervändar blir mindre känsliga i delar av kroppen, särskilt i våra extremiteter. Med detta sagt, har zonterapi varit ansluten med stimulerande mer än 7.000 olika nervösa ändar i en enda session, och därigenom öka deras funktion och reaktivitet. Öppna och rensa nervbanor kan bidra till att förbättra funktionalitet och flexibilitet av många områden runt kroppen. Nervbanor är som muskler, så det är bra att arbeta dem då och då för att hålla dem vassa!

 

Energinivåer: Genom att anpassa funktionen hos olika organsystem och muskler, kan reflexologi öka ämnesomsättningen och skapande energi processer i kroppen. Om du behöver ett lyft i energi eller alltid känner trög, kanske en zonterapi session kan hjälpa till att sätta lite pep tillbaka i steg!

 

Upplaga: En av de mest kända och verifierade fördelarna med zonterapi är en förbättring i omlopp i hela kroppen, vilket innebär att blod och syre som cirkuleras genom kroppen mer effektivt. Detta innebär mer syre når vitala organsystem, och därigenom optimera deras funktion och ytterligare öka ämnesomsättningen. Detta resulterar också i snabbare läkning och återväxt av skadade celler.

 

Avkoppling: Som nämnts ovan, har zonterapi varit kända för att öppna neuralbanor, och denna typ av friflytande neurala aktivitet resulterar i en mer avslappnat tillstånd i kroppen, ett av minskad stress. Av denna anledning kan zonterapi översvämma ditt system med avkoppling, inducerar ett tillstånd av lugn i hela din kropp och själ. I samma anda, är zonterapi används ofta för att bota sömnstörningar. Sömnlöshet kan vara en mycket oroande tillstånd att lida igenom, men zonterapi hjälper kroppen slappna av och komma tillbaka till sina normala, friska dygnsrytm.

 

Toxin Borttagning: Zonterapi har visat sig förbättra urinblåsans funktion och minska urinvägsproblem. Vad detta innebär i form av toxicitet är ett mer effektivt system för att eliminera gifter och andra främmande ämnen och därmed skydda kroppen från olika sjukdomar och hälsotillstånd som ofta kan uppstå från en komprometterad urinvägarna.

 

Nervous System Stimulation: The open neural pathways can benefit our central nervous system in a variety of ways. not only will our brain be able to handle the inputs more effectively, thereby speeding up our cognitive powers, but our physical reactions will be faster, our memory will be boosted, and generally, our entire brain will simply work better and faster.

 

Migraines and Headaches: Reflexology is primarily used by many people as a method of eliminating pain. As an analgesic treatment, reflexology can reduce the severity of migraines and headaches, simply by relieving tension in the muscles that can often result in these conditions. Any headaches induced by stress can also be eliminated.

Spa Platsen:

Palace Elite hotel

våning 9

S:t Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm

Tel: 08 34 13 25

Kontor:

Företagskontor: Paradise Spa AB

Missionsvägen 75 167 33 Bromma Stockholm län

Epost: info@palacesparelax.se