Aroma SPA-Massage

Fördelar med aromterapi blandningar

Värk & Pains:

Främjar cirkulationen, hjälper stödvävnad återhämtning och minskar smärta. Speciellt utformad för att främja cirkulationen, denna uppvärmning blandning av aromaterapi ingår kryddnejlika, söt björk, rosmarin och cypress hjälper stödvävnad återhämtning efter fysisk ansträngning. Dessutom är den unika kombinationen av aromater som traditionellt används för att minska smärta i muskler och leder.

 

Ångest Release:

Eases nervositet, retlighet och gripande

Detta avkopplande blandning främjar en känsla av inre frid och harmoni samtidigt minska nervositet, irritabilitet och oro. Känd för sina lugnande egenskaper, är lavendel, kamomill och vetiver i kombination med upplyftande doft av citrus och salvia. Resultatet av denna aromaterapi teknik? ren lugn.

Lavender Garden:

Minskar inflammation, lugnar sinnet och främjar vilsam sömn

En stiftelse av patchouli, grapefrukt och sötapelsin hjälp höjdpunkt två unika lavendel oljor. Först engelska sant lavendel användas för att både minska smärta och inflammation, och fungera som en mild antidepressiv och lugnande medel. Nästa hjälper lavendel stödja andningsorganen, stöd naturlig avgiftning och främja vilsam sömn.

 

Mint & Rosemary:

Livar upp kropp och själ genom att öka cirkulationen

Livlig och roligt, denna aromaterapi kombination av mintoljor spunnits med rosmarin livar upp kropp och själ. Peppermint är hög i naturlig mentol, vilket underlättar smärtlindring och kyler kroppen och samtidigt öka cirkulationen. Forskning visar att det stimulerar också det område i hjärnan som frisätter noradrenalin, vilket människor i en studie för att utföra uppgifter på ett mer effektivt som krävde ihållande uppmärksamhet.

Aromaterapi

 

Typer-Aromaterapi använder doftande oljor som utvinns ur örter, blommor och frukter naturligt öka fördelarna med massage. Före varje session börjar kan du välja en av fyra unika oljeblandningar som ska användas i din massage lotion

 

Aromaterapi massage 75 min.

Aroma massage med väldoftande substanser som finns i många olika örter och växter, Det är en avslappnande helkroppmassage med eteriska olja.

Pris 1 295 Kr

 

Holistisk Aromaterapi 75 min

Vi ger hela kroppen en kombination av reflexologi och klassisk massage med värm aroma eteriska oljor. Här får din rygg, nacke, händer och armar, ben och fötter en härlig holistiskt helande massage med mycket olja.

Pris 1 295 Kr

SPA-massage, 60 min/45 min/30 min

 

Upplev en rogivande & skönt avkopplande SPA-massage där du får välja mellan olika blandningar av eteriska oljor med olika egenskaper som t.ex. energigivande, rogivande, muskelavslappnande. Dessa oljeblandningar förstärker massagens positiva effekter, både muskulärt och mentalt. Dessutom välgörande för din hud!

 

 

60 minuter: 750 Kr Kampanj Pris 650 Kr (Mån-fre)

45 minuter: 650 Kr Kampanj Pris 550 Kr (Mån-fre)

30 minuter: 495 Kr Kampanj Pris 450 Kr (Mån-fre)

Kampanj Pris ! gäller ej till actiway eller friskvårdchecken läs mer

 

Spa

Massage

 

Behandlingstid

30 minuter

45 minuter

60 minuter

Dagstid (Mån-Fre)

450 kr

550 kr

650 kr

Kl. 10:00-17:00

Boka

Boka

Boka

 

 

 

 

Kvällstid (Mon-Fre)

kl. 18:00-20:00

 

 

 

Lör - Heldag

495 kr

650 kr

750 kr

Kl. 10:00 - 20:00

Boka

Boka

Boka

Spa Platsen:

Palace Elite hotel

våning 9

S:t Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm

Tel: 08 34 13 25

Kontor:

Företagskontor: Paradise Spa AB

Missionsvägen 75 167 33 Bromma Stockholm län

Epost: info@palacesparelax.se