Kropps Behandling

Brightening Body Skrubb 30 min

 

En välgörande kroppspeeling som stimulerar blodcirkulation, avlägsnar döda hudceller och gör huden mjuk och len. Efter dusch appliceras en fuktighetsgivande kroppslotion. Body scrub mycket bra att kombinera med massage och kurbad.

 

Pris SEK 525 Kr

Ginger Renewal 90 min

 

Du får en kombination av naturliga saltmineral och ingenfära i en uppfriskande kroppsskrubb, följer en avslappnande rygg massage, nacke och axlar med organic Ginger Body oil sen avslutas av lyxyg huvudmassage.

 

Pris SEK 1 595

Chamomille Body Skrubb 30 min

 

Det är vår mildaste peeling som passar dig som har känslig hud eller inte är van att skrubba dig. Efter den här peelingen kommer din hud kännas mjuk och len och behandlingen avslutas med att du får en mjukgörande kamomill kroppsspray applicerad på hela kroppen.

Pris SEK 525 Kr

KROPPS BEHANDLINGAR

Chamomille Body Scrub + massage 60 minuter

 

Kamomill skrubben är en lenande kroppspeeling med finmald pimpsten och kamomill.

 

Det är vår mildaste peeling som passar dig som har känslig hud eller inte är van att skrubba dig.

Efter den här peelingen kommer din hud kännas mjuk och len och behandlingen avslutas med att du får en mjukgörande Kamomill kroppsspray applicerad på hela kroppen.

 

Peelingen ökar även cirkulationen i musklerna och är därför passande att boka till sin massage. Då musklerna är uppmjukade kommer massageterapeuten djupare med massagen.

 

Kroppspeeling kan även bokas som duo-behandling så att du kan få sällskap av en vän.

 

Pris SEK 1 295 Kr

 

Kurbad med huvud och ansiktsmassage 45 min

 

Njut och koppla av i valfritt kurbad –örter eller mineraler – med ljuvligt skum och

bubblor från jetstrålarna som ger dig skön undervattensmassage av hela kroppen.

Dessutom ingår huvud- och ansiktsmassage i badet.

 

Pris SEK 590 Kr

 

Herrlig Kur 75 min.

 

Börja med rogivande och stärkande eucalyptus-kurbad med välgörande undervattensmassage. Därefter en riktigt välgörande och härlig kur som ger dig nya krafter! Kuren börjar med en välgörande bodyscrub som stimulerar blodcirkulation, avlägsnar döda hudceller och banar väg för resten av kuren. Som avslutning ges en härlig ryggmassage med olja.

 

Pris SEK 1 380 Kr

Body Firming Detox 60 min

 

En kroppsbehandling för att förfina och öka hudens fasthet, exfoliera huden. Applicera på kroppen som följs av en djupt avslappnande hårbottenmassage. En djupgående massage som stimulerar cirkulation, ökar spänst & och för bort gifter från kroppen med hjälp av ingefära och koffein. Återfuktas med Multi-vitamin firming créme och ger en uppljusande effekt på kroppen.

 

Pris SEK 1 295

Brigthening Body Scrub + massage 60 min

 

Ljusa upp hudytan från topp till tå med denna resultatorienterade behandling.

Denna multiaktiva upplevelse innehåller en peeling med bambu och fruktenzymer. En stimulerande kroppspolering med speciell teknik för att förfina och ljusa upp hudytan. Ekologisk ingefärsolja blandad med- Multi-Vitamin Firming Crème (rik på sheasmör och näringsrika alger) masseras in på hals, rygg och axlar med långa, avslappnade drag. I behandlingen ingår även en härlig hårbottenmassage. En fulländad upplevelse!

 

Pris SEK 1 295 Kr

Body scrub & Hårinpakning 30 min

 

Först får du body scrub plus axlar massage, den mjuknar din hud sen du duschar och du kommer få en hårinpackning. Koppla av till relax rum med frukt och juice eller te.

 

Pris SEK 750 Kr

 

Hälsokuren 90 min.

 

Inleds med bodyscrub av vår Kerstin Florian spa terapeut, därefter valfritt kurbad med huvud massage, efter dusch följer med ansiktsbehandling och rogivande calm mind ansiktsmassage. Avslutas med aroma spa massage för hela kroppen med valfria eteriska oljör blandning, en energikick för kropp och själ! Avslutas med en härlig och relaxing nacke massage

 

Pris SEK 1 690 Kr

Spa Platsen:

Palace Elite hotel

våning 9

S:t Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm

Tel: 08 34 13 25

Kontor:

Företagskontor: Paradise Spa AB

Missionsvägen 75 167 33 Bromma Stockholm län

Epost: info@palacesparelax.se