Dou Behandling

Duo behandlingar - SPA för två samtidigt

 

Vi har komponerat mysiga spa-arrangemang för två.

Ett underbart sätt att umgås på, eller ge bort som present!

Dou Masssage samtidig 30/45/60 min.

Lör/helg kl.10:00-20:00)

 

30 minuter Pris 980 Kr

 

45 minuter Pris 1 300 Kr

 

60 minuter Pris 1 500 Kr

 

 

 

Dou Masssage samtidig 30/45/60 min.

Thu- Fre kl. 13:00-20:00

 

 

30 minuter Pris 800 Kr

 

45 minuter Pris 1 000 Kr

 

60 minuter Pris 1 200 Kr

 

Duo Spa de Lux (90 min)

 

Kom och njut av vårt lyxigt välgörande SPA-arrangemang för två. Ni får en härlig body scrub med vår diplomerad Kerstin Florian spa terapeut, sen följer en ansiktskur & calm mind ljuvlig ansiktsmassage, medan njuter den andre av en personlig välgörande kurbad i vårt terapibadkar. Där väljer ni vilka örter eller salter som tillsätts i vattnet. Efter badet ges en återfuktande chamomille body spray eller body lotion. Ni byter sedan plats. Som avslutning ges en uppfriskande fotmassage. Vi lånar ut badrockar & tofflor sen kopplar ni av och umgås i relaxavdelning. Vi bjuder frukt, vatten eller te.

Pris: 1 995 kr.

 

 

Duo klassisk massage deluxe, (90 min.)

 

Kom och njut av vårt lyxigt välgörande massage de lux för två personer samtidigt!

 

Ni får hela kroppen klassisk massage, medan njuter den andre av en personlig välgörande kurbad i vårt terapibadkar. Där väljer ni vilka örter eller salter som tillsätts i vattnet. Efter badet ges en återfuktande body spray. Ni byter sedan plats. Som avslutning ges en uppfriskande fotmassage. Vi lånar ut badrockar & tofflor sen kopplar ni av och umgås i relaxavdelning. Vi bjuder på frukt, vatten eller en kopp varm te.

Pris 1 995kr

 

SPA för två (75 min)

Spa för två innehåller en lättare ansiktsrengöring och en ljuvlig spänstgivande ansiktsmassage som ger en skön avslappning. Ett välgörande bad i vårt terapibadkar ingår också. Du väljer själv vilka örter eller mineralsalter eller alger som tillsätts i vattnet. Vattenstrålar ger dig samtidigt en mycket effektiv helkroppsmassage. Koppla av och umgås på relaxavdelning med frukt och dryck.

Pris: 1 450 Kr.

Energiladdning för två (75 min)

Detta energipaket är komponerat för er som vill samla kraft och energi tillsammans! Under tiden en av er får massage med cirkulationsfrämjande och stärkande oljor, njuter den andra av ett ljuvligt kurbad i vårt terapibadkar, där hela kroppen får vattenmassage. Därefter byter ni plats för att sedan koppla av i relaxen med frukt och dryck. En härlig kraftsamling!

Pris: 1 450 Kr

 

Dou body Scrub för två (30 min)

En välgörande kroppspeeling som stimulerar blodcirkulation, avlägsnar döda hudceller och gör huden mjuk och ren. Efter dusch appliceras en fuktighetsgivande kroppslotion eller spray.

Du kan betala extra om du vill ha kurbad eller massage.

Body scrub mycket bra att kombinera med massage eller kurbad som du vill.

Pris 900 Kr

 

 

Dou Energisk Paket (80 min)

 

Detta energipaket är komponerat för er som vill samla kraft och energi tillsammans! Under tiden en av er får massage med cirkulationsfrämjande och stärkande oljor, njuter den andra av ett ljuvligt kurbad i vårt terapibadkar, där hela kroppen får vattenmassage.

Därefter byter ni plats för att sedan koppla av i relaxen med frukt och vitt / rött vin.

En härlig kraftsamling!

Pris 1 750 Kr

 

 

 

 

 

 

 

Spa Platsen:

Palace Elite hotel

våning 9

S:t Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm

Tel: 08 34 13 25

Kontor:

Företagskontor: Paradise Spa AB

Missionsvägen 75 167 33 Bromma Stockholm län

Epost: info@palacesparelax.se